НОВИНИ

 
 

Конференция PPS 2014

На 19-23 октомври 2014 г. ще се проведе Регионалната конференция Europe-Africa 2014, организирана от Международната общност за преработка на полимери (PPS). Събитието ще се състои в Тел Авив, Израел.

PPS е основана през 1985 г. в Охайо, САЩ, с цел да се създаде механизъм за взаимодействие и представяне на резултатите от различни научни изследвания в областта на преработката на полимери. Целите на PPS са за насърчаване на научно разбиране и технически иновации в процеса на преработване на полимери чрез предоставяне на дискусионен форум за световната общност от инженери и учени в областта.  

На тазгодишната конференция се очаква да присъстват най-добрите изследователи, както от академичните среди, така и от различни институции и индустриални организации. Основните теми ще включват: Шприцване, екструдиране и бластване; Биоразградими полимери; Биомедицински полимери; Композитни материали и обработка; Нанокомпозити; „Умни” и мултифункционални полимери; Полимери в енергетиката и приложения в околната среда; Реология на полимерите; Системи за разпенване; и др.

ВХОД ЗА ЧЛЕНОВЕ

Потребител:

Парола:

Taiwan Trade

PolymersIcis Conference

www.macplas.it

www.macplas.it

www.identiplast.eu

www.taiwantradeshows.com.tw

ОБЯВИ

Мониторинг на промените в регламентите REACH и CLP за преработватели и рециклатори
Текста на обявата е достъпен само за членове.
-----------------------------------
 
 
by Square-Cube