НОВИНИ

 
 

Фирми от БАП дариха 31 800 чувала и 4000 ръкавици

За трета поредна година членове на Браншова Асоциация Полимери се включиха в Инициативата «Да изчистим България за един ден», дарявайки консумативи за почистване –чували и ръкавици.

Чрез български фирми, производители на опаковки от полимери – Ате Пласт ООД, Новиз АД, Мегапорт ООД, Екстрапак ООД, Екопласт 99 ООД, Еднократна употреба ООД, Булпласт – М ЕООД, Полигруп ООД, Пласт – 60 ЕООД и Гази ООД, за кампанията бяха дарени 31 800 броя чували и 4 000 броя ръкавици, с обща стойност близо 6000 лв., които бяха предоставени на българските общини, на Националното представителство на студентските съвети в Р. България и на БТВ.

Освен направеното дарение, всички работници и служители  на  фирмите се  включиха активно в почистването на районите около базите им за производство.

Браншова Асоциация Полимери оказа на дарителите необходимата подкрепа чрез координиране на даренията и активна комуникация с организаторите на инициативата.

Участието в Кампанията на БАП и фирмите-дарители е проява на загриженост към околната среда от страна на бизнеса. Но също така, е и път към целта да се запознае широката общественост с важните въпроси, касаещи опаковки от пластмаси, безопасно използване на пластмасови изделя, рециклиране на отпадъци, разделно събиране на отпадъци, опазване на околната среда през погледа на бизнеса, бизнес среда в България и нейното подобряване, премахване на регулации, гарантиращи сив сектор и контрабанда.

 

 

 

 

 

 

 

 

ВХОД ЗА ЧЛЕНОВЕ

Потребител:

Парола:

Taiwan Trade

PolymersIcis Conference

www.macplas.it

www.macplas.it

www.identiplast.eu

www.taiwantradeshows.com.tw

ОБЯВИ

Мониторинг на промените в регламентите REACH и CLP за преработватели и рециклатори
Текста на обявата е достъпен само за членове.
-----------------------------------
 
 
by Square-Cube