НОВИНИ

 
 

IDENTIPLAST 2013 – Международно събитие за управление на отпадъците от пластмаси: Париж, 28 - 29 Ноември 2013

Международната конференция за оползотворяване на отпадъците от пластмаси IdentiPlast тази година ще се проведе в Париж в престижната сграда на Съвета за Икономическите, Социалните и по Околната среда въпроси, Palais dIéna.

Организираната от PlasticsEurope конференция „IdentiPlast” за първи път се провежда през 1997 г. Мотото на събитието е: „Отпадъците от пластмаси са твърде ценни за да бъдат просто изхвърлени”.

След Мадрид, Лондон и Варшава, IdentiPlast продължава своята Европейска обиколка и спира в Париж за своето 11- то издание.

Тази двудневна конференция, включваща дебати и кръгли маси, ще събере политици, изследователи, представители на полимерната индустрия и експерти по управлението на отпадъците, които ще представят своите виждания по темата, ще обменят идеи и мнения, ще споделят ценния си опит и най-добрите практики, едновременно с прегледа на последните технологични постижения.

Всичко това е с една цел, която полимерната индустрия си поставя: как да достигнем нулеви отпадъци от пластмаси на сметищата до 2020?

На дневен ред:

28 Ноември: преглед на съществуващите практики за управление на отпадъците от пластмаси в Европа, и по-конкретно, ще бъдат представени  експертни мнения относно превенцията, събирането, сортирането, рециклирането и енергийното възобновяване на отпадъците от пластмаси. Те ще са основа на планирания в следобедните часове дебат относно необходимите политически и икономически условия за постигане на целта: Без отпадъци от пластмаси на сметищата до 2020 г.

29 Ноември: открит дебат относно социално-икономическите ползи, които Европа може да очаква при 100% оползотворяване на пластмасовите отпадъци, последван от техническа сесия, която цели преглед на развитието и бъдещите очаквания в областта на рециклирането и енергийното възобновяване.

В края на сутрешната сесия вниманието ще бъде фокусирано върху оценката на експерименатлното разширяване на инструкциите за сортиране във Франция за включването на всички отпадъци от полимерни опаковки генерирани от домакинствата.

Подробна информация за регистрацията и програмата, можете да видите в сайта на събитието: www.identiplast.eu.

 

Събитието е публично. Регистрационната такса включва участието в двудневната конференция и в гала вечерята.

Такса при ранна регистрация (до 20 септември): 800 Евро без ДДС

Нормална регистрационна такса (след 21 септември): 1000 Евро без ДДС

Представители на медиите могат да участват безплатно, но трябва да се  регистрират предварително.

 

 

ВХОД ЗА ЧЛЕНОВЕ

Потребител:

Парола:

Taiwan Trade

PolymersIcis Conference

www.macplas.it

www.macplas.it

www.identiplast.eu

www.taiwantradeshows.com.tw

ОБЯВИ

Мониторинг на промените в регламентите REACH и CLP за преработватели и рециклатори
Текста на обявата е достъпен само за членове.
-----------------------------------
 
 
by Square-Cube